Review portable blender

Deze week een iets kleinere gadget, maar zeker geen mindere gadget!! Heb jij net als mij weinig tijd om te ontbijten? Wil je voor de baby voeding maken terwijl je onderweg bent? Met deze portable blender is het makkelijk om voeding te mixen als je niet thuis bent. Je maakt heerlijke verse smoothies waar je maar wilt.

Wat is een portable blender?

Een blender is een keukenapparaat, die ervoor zorgt je voeding gemixt en gepureerd wordt. Het lijkt een beetje op een staafmixer alleen zit hier een maatbeker bij, de werking is echter hetzelfde. Deze blender is handzaam en dat wilt zeggen dat hij makkelijk mee te nemen is en te gebruiken onderweg. In het deksel zit een accu die je kan opladen met een bijgeleverde kabel. In het deksel zitten de messen die ervoor zorgen dat alles gemixt en gesneden wordt.

Wat kan deze portable blender?

Deze handzame blender stop je in je tas en neem je mee naar je werk, het park of naar vrienden. Voor gebruik moet je hem opladen, dit kan aan de bovenkant van de blender. Als de blender vol is dan kan je hem ongeveer 10 keer gebruiken om iets te mixen of pureren. Je vult de blender met wat lekkere verse producten tot het streepje (max.), vervolgens draai je het deksel dicht en mixen maar. Als je op het knopje hebt gedrukt dan draai je de beker om want anders kunnen de messen hun werk niet doen. De blender is binnen een minuut klaar met mixen en stopt dan vanzelf.

Heb je de blender gebruikt dan kan je deze gewoon schoonmaken in de vaatwasser (LET WEL OP WELKE BLENDER JE HEBT!!) Als het deksel (daar zit de accu in) niet in de vaatwasser kan, dan kan je die wel gewoon schoonmaken onder de kraan met warm water.

Wat zijn lekkere milkshakes?

In een milkshake zit vaak melk, ijs en suiker. Wil je een smaak toevoegen aan je milkshake dan doe je er bijvoorbeeld aardbeien bij. De hoeveelheid ligt eraan voor hoeveel mensen je het wilt maken. Per persoon reken je ongeveer 150ml aan melk.

Aarbeienmilkshake:

  • 150 ml melk
  • 2/3 bolletjes ijs(roomijs of vanille)
  • Verse aardbeien
  • 2 theelepels suiker

Zo kan je allerlei shakes of smoothies maken. In plaats van de aardbeien kan je bananen, frambozen, ananas, enzovoort gebruiken. Persoonlijk vind ik het ook lekker om er een scheutje siroop in te doen.

Voor meer recepten klik je HIER.

Met vers fruit maak je de lekkerste smoothies en milkshakes!

Voor en nadelen

voordelen:

  • Je hebt altijd een vers ontbijt bij.
  • Goed schoon te krijgen.
  • Hij is handzaam dus makkelijk op te bergen in een tas.
  • Geen gedoe met stekkers en stroom.
  • Je kan hem ongeveer 10 keer gebruiken voordat hij opgeladen moet worden.

Nadelen:

  • Het enige nadeel wat ik kan bedenken is misschien de prijs voor deze portable blender, maar dat vind ik ook nog niet stuitend.

Conclusie

Het is een fijne blender met in mijn ogen alleen maar voordelen. Ik zat na te denken over de nadelen maar ik kon echt niks bedenken. Ik neem hem elke dag mee en doe er ‘s ochtends een lepel of 2 ijs in, sinaasappelsap en ingevroren fruit. Ik kan in de ochtend nog geen brood door mijn keel krijgen, dan is dit echt de ideale uitkomst om toch een gezond en lekker ontbijt binnen te krijgen. Mijn collega’s zeggen ook allemaal; Dat is handig, hoe werkt dat nou? Een portable blender is zijn geld echt meer dan waard!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *