Over Mij

Ik ben Oscar en ik ben geboren in 1988 in Colombia. Toen ik 6 maanden jong was ben ik geadopteerd en naar Nederland gekomen. Ik woon in de mooie provincie Zeeland. Ik ben altijd al fan geweest van gadgets en toffe elektronische apparaten. Op de basisschool had ik altijd de nieuwste discman of de eerste mobiel met een camera erop. Ik wilde altijd een horloge hebben waarop je de voetbaluitslagen kon ontvangen, maar die waren in die tijd te duur en mijn baan als krantenbezorger was ook niet echt een goudmijn.

Ik ben momenteel werkzaam in het basisonderwijs als gymleraar, onderwijsassistent en pedagogische medewerker op de BSO(buitenschoolse opvang). Het is erg grappig om te zien wat voor spullen kinderen van 7/8/9 jaar al hebben. Waar ik het nog moest doen met flippo’s, knikkers en mijn discman hebben zij tegenwoordig al mobiele telefoons, gameconsoles en hippe horloges.

Mijn passie voor gadgets heb ik dus al heel lang. Het is erg leuk om het vooronderzoek al te doen. Voordat ik een product aanschaf spit ik heel het internet af met reviews of filmpjes over unboxings. Ik wil graag mijn liefde voor gadgets met jullie delen in mijn reviews. Mijn bevindingen en ervaringen met een product probeer ik zo eerlijk mogelijk in mijn blogs te zetten.

Naast mijn liefde voor gadgets heb ik ook een liefde voor reizen. Ik ben in het bezit van een volkswagen t4 die volledig is omgebouwd tot camper. In de vakanties ga ik er graag mee op pad. Mijn droom is nog om een grotere bus te kopen en die volledig om te bouwen tot camper met een kleine badkamer erin zodat ik helemaal zelfvoorzienend ben. Het sparen is al begonnen, die bus gaat er hoe dan ook komen. #durftedromen

In Italiƫ met mijn vriendin en onze vw t4